Noutăți - LUNCHBOX

Fii la curent cu noile evenimente, produse, promoții
September 5, 2019
Funny-Gummy-800x800-px.jpg

Simpaticele radiere Funny Gummy ne-au invadat teritoriul, ne-au ocupat spațiul, dar, în același timp, ne-au cucerit și încântat. Dar, stați!…Am aflat că nu pe noi ne caută. Cum…? Dar pe cine…? Aha…Am aflat. Pe copiii care așteaptă nerăbdători și veseli ca un nou an școlar să înceapă. Și cum este nevoie de muuuuuuultă energie pentru un an școlar plin de realizări, îi așteptăm pe micii noștri prieteni la restaurantele noastre din Iulius Mall și VIVO! unde, alături de mâncare bună și sănătoasă, deserturi delicioase, copiii vor primi câte o veselă radieră.


July 30, 2019
Lunchbox@Untold-2019.png

Lunchbox la Untold 2019!

If music is the food of love! Play on! Chapter 5

La finalul acestei săptămâni se dă startul unui nou capitol din povestea Untold. Iar, din această frumoasă poveste, nu puteam lipsi. Ca în fiecare an, vă așteptăm la cele două standuri ale noastre cu meniuri noi, gândite special pentru a fi în ton cu preferințele clienților noștri. Mai mult de atât, toate materialele pe care le folosim (de la farfurii și tacâmuri și până la sacii de gunoi) sunt eco friendly, bio degradabile.


July 12, 2019
Add-a-heading-2.png

Lunchbox la Electric Castle 2019

Electric Castle îşi continuă şi în 2019 povestea începută cu ani în urmă. Porţile Castelului Banffy se deschid an de an pentru tot mai mulţi petrecăreţi.

Nici măcar ploaia nu ne poate strica distracţia. Pregătirile sunt în toi: testăm meniurile astfel încât preparatele să fie cât mai variate, lucrăm la un nou stand, ne pregătim intens pentru încă cinci zile de muzică bună, oameni faini şi mâncare pe măsură.

So, Meet me at the castle!

Dar, până atunci, să vă facem cunoştinţă cu “vedetele” acestui an:

Pentru început poţi alege între cele două supe din meniu: Supă de legume sau Supă de legume cu carne de vită, în funcţie de preferinţe.

Supă de legume cu carne de vită

La felul principal, în prim plan sunt preparatele din carne de porc şi pui. iar dacă aceste produse nu sunt printre cele pe care tu le apreciezi, chifteluţele din dovlecel şi feta sau crochetele de caşcaval sunt cea mai potrivită alegere.

Ciolan glazurat

Pui glazurat cu sos hoisin şi usturoi

Aripioare de pui picante

Crochete de pui cu fulgi şi parmezan

Chifteluţe din carne de porc

Chifteluţe din dovlecel şi feta

Iar la final, o porţie delicioasă de Papanaşi cu gem şi smântână, un desert tradiţional românesc, este tot ce mai lipseşte.

Papanași cu gem și smântână


November 16, 2018
Squishy-online_800x800-px.jpg

Super simpaticele şi distractivele jucării Squishy au aterizat la Lunchbox!

Gândită special pentru copii care iau masa la Lunchbox, noua campanie, Squishy Wishy, are la bază deviza ” Mâncare sănătoasă, bucurii pe măsură”. Copiii care iau masa la Lunchbox Vivo! şi la Lunchbox Iulius se pot bucura de preparate gustoase, apetisante şi sănătoase alături de o simpatică jucărie primită cadou, pe care cu siguranță vor dori să o aibă în coleția lor de jucărioare.


July 31, 2018
download.jpg

If music is the food of love! Play on! Chapter 4

Pregătirile pentru o nouă ediție Untold sunt în toi. Testăm noile meniuri, pregătim standurile, astfel ca la startul Untold 2018, totul să fie gata pentru a vă primi. În acest an vă așteptăm la cele două standuri ale noastre, Roll a Ball și Chicken Norris. Daca încă nu v-ați dat seama despre ce este vorba, vă ajutăm noi.


July 18, 2018
Electric-Castle.png

A 6-a ediție Electric Castel stă să înceapă!

În curând porțile Castelului Banffy din Bonțida se vor deschide pentru petrecăreți. Și da, e All fun and dance la Electric, 5 zile cu muzică, dans și o serie de surprize din partea organizatorilor. Iar ca să ai suficientă energie pentru a te bucura de toate acestea, te așteptăm la standul nostru din zona de food.

Ți-am pregătit preparate variate ca să ai de unde te inspira.


April 17, 2018
DSC0829-1280x848.jpg

Cea de a 24-a ediție Agraria are loc anul acesta în perioada 19-22 aprilie, în localitatea Jucu, jud. Cluj. Și în acest an, Agraria își propune să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, producători și manageri din domeniul agricol.

Ca în fiecare an, ne face plăcere să fim prezenți la o nouă ediție, Agraria.


April 10, 2018
tigaie-1280x960.jpg

Pasta Party pentru un boost de carbohidrați necesari la START!

Suntem adepții unui stil de viață sănătos prin alimentație și sport. Preparatele noastre sunt gătite cu grijă, în condiții sigure, folosind doar condimente și mirodenii naturale, fără aditivi alimentari, conservanți, coloranți sau potențatori de gust și arome.Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
T: (+4) 0264-555.445
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
T: (+4) 0264-504.793
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro

Lunchbox Mărăști
Luni-Vineri 11.00-15.00
T: (+4) 0264-453.141
M: (+4) 0799-013.981
marasti@lunchbox.ro