Castiga premii instant cu Buzzbox la Lunchbox!

April 1, 2024
Castiga premii instant cu Lunchbox
Castiga premii instant cu Lunchbox

A venit primavara iar cu aceasta ocazie in data de 1 Aprilie 2024 lansam o noua campanie „Buzzbox – Castiga premii instant cu Lunchbox” editia de Pasti. Cu aceasta ocazie ne dorim sa premiem clientii care mananca zilnic in oricare din restaurantele noastre din Cluj. Pregatim si de aceasta data cate 12 premii zilnice, in fiecare locatie, pe care de abia asteptam sa le oferim castigatorilor in perioada 1-30 Aprilie 2024. Asadar, fie ca esti amator de deserturi home-made sau fan meniul zilei, la Lunchbox ai sansa sa castigi premii instant in fiecare zi.

Ce premii avem in joc?

  • Intreaga consumatie gratis

Cum ar fi sa vii sa mananci la noi si sa castigi toate produsele de pe tava? Ei bine, la Lunchbox oferim o tava completa pe zi, in fiecare locatie, in limita a 100 lei, indiferent de ce contine tava ta.

  • Vouchere cu Meniul Zilei

Punem zilnic la bataie, in fiecare locatie, cate 3 vouchere pentru Meniul Zilei in valoare de 27 lei si cate 2 vouchere de Meniul Zilei (31.50lei sau 33.50lei, in functie de locatie). Daca esti fericitul castigator al unui voucher de Meniul Zilei, acesta poate fi folosit in oricare din restaurantele noastre pana la sfarsitul lunii mai 2024.

  • Cafea

Pentru iubitorii de cafea, am pus la bataie in luna Aprilie, 60 de cafele care sa va energizeze ziua. Fie ca serviti micul dejun sau pranzul la noi, aveti ocazia sa va bucurati de aroma placuta a cafelelor marca Julius Meinl de la Lunchbox.

  • Limonada si suc natural

Acum ca a venit primavara, incepe sezonul limonadelor si al sucurilor de fructe. La Lunchbox va oferim ocazia sa castigati pe parcursul campaniei, 120 de limonade racoritoare, din lamai zemoase si proaspat stoarse zi de zi, precum si 120 de sucuri de prune de la Dacia Plant.

  • Desert

Facute cu drag si pricepere de bucataresele noastre, deserturile noastre sunt si ele printre premiile care nu puteau sa lipseasca din aceasta campanie. Castigatorii premiilor care consta in desert, isi pot alege pe loc, din varietatea de prajituri si deserturi pe care o avem disponibila  in liniile noastre. Fie ca preferati un cremes clasic sau poate o prajitura cu mar, la noi gasiti cate un desert pe gustul fiecarui pofticios.

Cum va puteti inscrie?

In aceasta campanie inscrierea se face automat in momentul in care cumparati fizic din restaurantele noastre, orice produs aflat la linia de autoservire. Campania functioneaza dupa un algoritm generat de sistemul de operare al caselor de marcat, care alege in mod aleator castigatorul, imediat dupa finalizarea achizitiei.

Care este perioada derularii campaniei?

Campania se desfasoara in perioada 1-30 Aprilie 2024 de la ora 10.00 la 22.00 iar premiile se pot revenidica pana cel tarziu in 31 mai 2024. Premiile care consta in consumatie gratuita, bauturi si desert se vor acorda pe loc iar cele care consta in vouchere, se vor oferi in format fizic.

Va asteptam cu drag la Lunchbox sa va bucurati de o masa pe cinste si sa castigatii premii!

Intregul regulament al campaniei poate fi consultat aici.


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro