Despre noi

Povestea noastrăDin pasiune pentru mâncarea bine gătită!

Lunchbox a luat naștere dintr-o idee simplă. În anul 2007, o “mână” de oameni faini ( Nicu, Ramona, Georgeta, Tudor și Laurențiu) au dorit să aducă “pofta de bun” mai aproape de oameni. Au trecut mulți ani de atunci, dar, în tot acest timp, am păstrat dragostea și pasiunea de a găti, de a oferi tot ce este mai bun, de a ne răsplăti cumpărători și de ai face să se simtă mereu bine veniți la noi.

Lunchbox – locul ideal pentru o masă în familie sau alături de prieteni!

Mereu cu zâmbetul pe buze, primitori, deschiși, plini de energie, căutăm de fiecare dată să fim o companie plăcută, să avem o servire impecabilă și să răspundem cu implicare, promtitudine și profesionalism.

Gătitul este precum iubirea! Fie te implici cu totul, fie nu te implici deloc!

Pentru noi gătitul înseamnă pasiune, dar și relaxare, magie, bucurie, iar la final…deliciu. Exact ca într-o poveste frumoasă, dar cât se poate de reală.

Te așteptăm în fiecare zi cu feluri de mâncare delicioase!


Același grup! Branduri diferite!Pensiunea Banffy, Toplița
Exclusiv Catering &Events
Hugo Restaurants
Preparate cu grijă, oferite cu dragGătim în fiecare zi, în porții mici, astfel încât preparatele noastre să fie mereu proaspete.  Fiecare restaurant dispune de propria logistică, se gătește local, inclusiv deserturi și produse de panificație.

Toate felurile de mâncare oferite cliențior noștri sunt gătite cu grijă, în condiții sigure, folosindu-se doar condimente și mirodenii naturale, fără aditivi alimentari, conservanți, coloranți sau potențiatori de gust și arome.Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro