Catering Cluj - Lunchbox

Suntem parte din cel mai mare grup de servicii de catering și evenimente din Transilvania

Când vine vorba de servicii de catering ne gândim în primul rând la profesionalism, servicii și preparate ireproșabile și la lipsa oricărei griji în organizarea unui eveniment privat sau business. Exclusiv Catering & Events, cu cei peste 15 ani de experiență în servicii de catering și organizare de evenimente se achită cu brio de aceste sarcini.

Exclusiv Catering & Events este firma soră specializată în catering a grupului Lunchbox, numeroasele evenimente susținute și organizate pe parcursul a peste un deceniu de activitate, logistica, personal calificat, toate acestea garantează experiență, profesionalism și servicii de top indiferent de locație.

Îți stăm la dispoziție cu:

Servicii de Catering

Indiferent de eveniment, fie că ne gândim la mese festive, bufet suedez, aniversări, nunți, botezuri, masă de Crăciun și Paște, noi vă asigurăm mâncarea, logistică și chiar personalul calificat. Toate acestea ca evenimentul dumneavoastră să fie cu adevărat deosebit!

catering

Organizare de nunți

Echipa noastră își va folosi întreaga experiență pentru ca dumneavoastră și invitașii să vă simțiți confortabil, să aveți sentimentul stăpânirii tuturor detaliilor și satisfacția lucrului bine făcut. Mâncarea și logistica rămâne în grija noastră.

nunti

Organizare Evenimente Business & Cocktails

Organizarea cu succes a unor astfel de evenimente cere planificare, multă muncă și rigoare. Multitudinea de evenimente organizate până acum, de la zeci până la sute de invitați ne recomandă ca fiind cea mai bună soluție pentru astfel de evenimente.

business cocktails

Comenzi cu livrare la domiciliu sau la sediul firmei

Asigurăm o modalitate ușoara și rapidă pentru a scăpa de grija mesei zilnice, printr-o simplă comandă online vă puteți alege produsele dorite și modalitatea de livrare. Pentru firma dumneavoastră, putem asigura o masă de prânz complet livrată, direct la sediul firmei.

delivery

Mai multe detalii pe site-ul nostru www.exclusivcatering.roLocații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
T: (+4) 0264-555.445
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
T: (+4) 0264-504.793
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro

Lunchbox Mărăști
Luni-Vineri 11.00-15.00
T: (+4) 0264-453.141
M: (+4) 0799-013.981
marasti@lunchbox.ro