Fidelizare

Discounturi de neegalat pentru clienții noștri

Carduri aromate – beneficii multiple!

Suntem întotdeauna în căutarea unor soluții menite să îmbunătățească modul în care lucrezi cu noi. Prin programul nostru de fidelizare, Carduri Aromate, dorim să îți răsplătim încrederea și fidelitatea.

Alege-l pe cel care ți se potrivește. Este modul nostru de a-ți mulțumi!Card RozmarinÎți răsplătim fidelitatea prin discounturi acordate la mâncarea gătită, în funcție de valoarea achiziților lunare:

5%  discount – pe toată durata contractului, indiferent de valoarea achizițiilor

10% discount – pentru achiziții peste 200 lei lunar

15% discount – pentru achiziții peste 500 lei lunar

Discountul se aplică doar la produsele gătite. La calculul pragurilor valorice (200 lei, respectiv 500 lei) se iau în considerare toate produsele achiziționate.Card PiperPrin cardul Piper ai posibilitatea de a beneficia de un discount de 10% la toate produsele achiziționate de la Lunchbox. Cardul Piper presupune încărcarea unei sume în avans.

Te poți asigura astfel că membrii familiei tale mănâncă sănătos si astfel nu mai porți grija banilor de buzunar.  Beneficiezi de un control asupra produselor pe care aceștia le achiziționează de la Lunchbox. Ne poți solicita ori de câte ori dorești un raport cu privire la modul în care cardul a fost utilizat.

Suma minimă de încărcare/ reîncărcare este 150 lei.Card VanilieCardul Vanilie este special gândit pentru firmele care doresc să ofere angajaților masa de prânz în limita unui buget prestabilit sau pentru persoanele fizice care doresc să achite masa la un anumit termen.

Bugetul disponibil poate fi setat zilnic sau lunar, în funcție de preferințe, pentru fiecare card. În cazul în care suma zilnică sau lunară este depășită, diferența se achită la casă de marcat.

Acest card este netransmisibil și necesită contract de acordare. Lunchbox poate solicita instrumente de garantare la semnarea contractului.Cardurile Aromate pot fi utilizate în următoarele locații:

Lunchbox Iulius – Cluj-Napoca, incinta IULIUS MALL, etaj 1 – food court

Lunchbox VIVO – Cluj-Napoca, incinta VIVO CENTER, intrarea 4 – food court

Prezentarea detaliată a cardurilor aici.Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro