Castiga premii instant cu Lunchbox

December 13, 2023

In 15 decembrie dam startul campaniei de iarna „Castiga premii instant cu Lunchbox” in care ne dorim sa premiem clientii care aleg sa ia masa la restaurantele noastre din Iulius Mall Cluj si Vivo! Cluj. Avem pregatite 12 premii zilnice in fiecare locatie, pe care suntem nerabdatori sa le oferim castigatorilor in perioada 15 decembrie – 15 ianuarie. Fie ca iti place cafeaua aromata Julius Meinl, o limonada home-made revigoranta sau poate un desert delicos, la Lunchbox ai sansa sa castigi zilnic unul din aceste premii. Mai mult, avem si 6 vouchere valorice  pe care le poti utiliza urmatoarea data cand treci pe la noi. Iata ce poti castiga daca alegi sa mananci in unul din resturantele noastre, in perioada aceasta:

  1. Vouchere valorice

Punem zilnic la bataie cate 2 vouchere valorice de 70 lei, 4 vouchere pentru Meniul Zilei in valoare de 31.5 lei si 6 vouchere pentru Meniul Zilei de 27 lei. Daca esti fericitul castigator al unui voucher, acesta se poate fi folosit pana la sfarsitul lunii ianuarie 2024 in oricare din restaurantele Lunchbox din Cluj.

  1. Cafea

Pentru iubitorii de cafea, am pus in joc si  60 de cafele care sa va incaleasca sufletul in aceasta iarna. Fie ca serviti micul dejun sau pranzul la noi, bucurati-va de aroma inconfundabila a cafelelor Julius Meinl de la Lunchbox.

  1. Limonada & suc

In plin sezon rece, este important sa ne crestem raportul de vitamine si minerale cu ajutorul sucurilor de fructe. La Lunchbox va oferim ocazia sa castigati 120 de limonade racoritoare, proaspat facute zi de zi din lamai zemoase si 120 de sucuri de prune de la Dacia Plant.

  1. Desert

Nu am putut sa nu includem si deserturile din categoriia premiilor noastre. Castigatorii premiilor care consta in desert pot alege din varietatea de prajituri si bunataturi dulci pe care o avem disponibila zilnic, la liniile noastre. Fie ca sunteti amatori de cremes, prajitura cu mere sau papanasi, la Lunchbox gasiti cate un desert pe gustul fiecarui pofticios.

Cum va puteti inscrie?

La aceasta campanie puteti participa automat daca cumparati fizic din restaurantele noastre, orice produs aflat in linia de autoservire. Campania „Castiga premii instant cu Lunchbox” functioneaza dupa un algoritm generat de sistemul de operare al caselor de marcat, care alege in mod aleator castigatorul, imediat dupa finalizarea achizitiei.

Care este perioada derularii campaniei?

Campania se deruleaza din 15 decembrie 2023 pana in 15 ianuarie 2024 iar premiile se pot revendica pana in 31 ianuarie 2024. Premiile care consta in bauturi si desert se vor oferi pe loc iar cele in vouchere valorice se vor oferi fizic castigatorilor.

Va asteptam cu drag la Lunchbox sa va bucurati de o masa pe cinste si sa castigati premii!

Citeste Regulamentul complet al campaniei aici.


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro