Sarbatorim Ziua Internationala a Pastelor cu oferte speciale

October 17, 2023

Dragi iubitori de paste,

Asteptam cu nerabdare sa celebram impreuna Ziua Internationala a Pastelor in data de 25 octombrie, ocazia perfecta de a va rasfata cu delicioasele preparate italienesti in restaurantele Lunchbox. Asadar va asteptam in restaurantele noastre din Iulius si VIVO pentru a profita de ofertele pe care vi le-am pregatit special pentru aceasta zi!

Am pregatit 4 sortimente de paste pe care le vom avea disponibile cu 25% reducere la linia calda, si anume:

  1. Tagliatelle pomodoro fresco – vedeta acestui fel de mancare, sunt insasi rosiile bine-coapte si aromate care se imbina perfect cu busuiocul si usturoiul, intr-o simfonie de arome mediteraneene. Acest preparat este ideal pentru persoanele vegetariene dar si pentru cei care postesc.
  2. Spaghetti Bolognese – pentru cei care adora o combinatie clasica de paste si carne, pastele acestea sunt alegerea perfecta. Imbracate intr-un sos bogat de rosii, carne de vita si ierburi aromate, spaghetti bolognese sunt ideale pentru cei care prefera un fel principal mai consistent dar si savuros.
  3. Spaghetti Carbonara – una dintre cele mai iubite retete de paste, bazata pe ingrediente simple dar combinate cu maiestrie pentru a obtine o explozie de arome. Pancetta crocanta, parmezanul ras si sosul cremos va vor oferi o experienta aromata de exceptie.
  4. Penne Quattro Formaggi – este unul din felurile de mancare irezistibile pentru iubitorii de branzeturi deoarece combina la perfectie savoarea si textura pastelor cu bogatia si complexitatea branzeturilor italienesti, oferind o experienta culinara inconfundabila.

Asadar, cu atatea sortimente de paste disponibile, va asteptam in restaurantele noastre, miercuri 25 octombrie pentru a trai sentimenul “Pasta la Vista”!


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro