Livrare gratuita in luna septembrie la comenzile pe Glovo

September 14, 2023

Bucura-te de preparatele tale favorite de la Lunchbox cu livrare gratuita, toata luna septembrie!

Din 14 pana in 30 septembrie 2023 iti oferim livrare gratuita la orice comanda plasata pe Glovo din restaurantele Lunchbox. Avem o selectie de preparate delicioase de la supe, preparate cu carne, garnituri, deserturi si bauturi din care puteti alege si pe care le puteti combina dupa bunul plac.

Va recomandam sa incercati:

Pachetul Family Box – pentru atunci cand vreti sa savurati pranzul cu cei dragi voua si nu aveti timp sau chef de gatit. Pachetul contine 4 portii de supa si 4 portii de fel doi, acompaniate de chifle si salate.

Meniul zilei – compus din supa si fel principal gatit ca la mama acasa, la un pret imbatabil sau un fel principal si o bautura.

Meniu combo – un fel principal impreuna cu un sos si o bautura racoritoare. Aici avem variante la alegere precum: chicken wings, fish fingers, snitel de pui, bastonase de mozzarella pane, inele de calamari pane, costite de porc, copanele de pui picante, carnati la gratar sau pui kiev. Ca si garnitura puteti opta pentru: cartofi prajiti, cartofi wedges sau rondele de cartofi.

Comenzile se pot plasa prin intermediul aplicatiei mobile in functie de locatie. Campania e valabila in locatiile Lunchbox Marasti si Lunchbox Nord.


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro