In 21 octombrie sustinem alergatorii de la Faget Tour Fortech

October 6, 2023

In luna octombrie continuam seria evenimentelor pe care le sustinem, de data aceasta in 21 octombrie ne alaturam organizatorilor Runners Club la evenimentul lor, Faget Tour Fortech. La Lunchbox vrem sa incurajam miscarea si stilul de viata sanatos, de aceea suntem incantati ca putem sponsoriza participantii la acest eveniment prin vouchere de reducere la preparatele noastre.

Stim ca participarea la un maraton nu e usoara si ca necesita dedicare, multe ore de antrenament si energie, de aceea am vrut sa contribuim la alimentarea alergatorilor cu preparate nutritive si hranitoare care sa tina nivelul de energie sus cat mai mult timp.

De aceea, daca participi la Faget Tour Fortech cauta voucherul Lunchbox in kit-ul pe care l-ai primit (capsat  de punga sus) si vino cu el in locatiile noastre pentru a te bucura de o masa delicioasa si hranitoare cu discount de 20%. Voucherele pot fi folosite o singura data, in restaurantele Lunchbox Iulius si Lunchbox Vivo pana la 30 noiembrie, fie inainte de maraton sau dupa.

Mult succes tuturor participantilor!


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro