Nou la Lunchbox: Meniul Family Box

February 7, 2023

La Lunchbox stim cat de importante sunt mesele in familie si timpul de calitate petrecut alaturi de cei dragi, asa ca v-am ascultat si am implementat noul meniu Family Box. Un pachet complet de mancare, special creat pentru a apropia familia si pentru a va bucura impreuna de gusturile delicioase ale preparatelor noastre.

Cum a aparut ideea?

Anul nou vine cu o serie de idei noi, pe care incet dar sigur le punem in practica. De aceasta data am luat in considerare multe din feedback-urile primite in care ne-ati propus varianta de mancare vrac pe care sa o puteti duce acasa sa o savurati impreuna cu familia. Asa a aparut Family Box, un pachet complet care contine mancare savuroasa si proaspat gatita pentru o familie compusa din 4 membrii.

Ce contine meniul Family Box?

Family Box este un meniu care contine patru portii de mancare, ambalate in caserole mari si termosudate perfect pentru a putea fi livrate in siguranta. Pachetul are doua componente: o supa/ciorba delicioasa si un fel principal savuros. In pachetul Family Box va includem si chiflele dar si salate acolo unde felul doi o cere. Gramajele pentru supa/ciorba sunt echivalentul a 4 portii de 400ml adica 1600ml. La felul doi gramajele variaza in functie de tipul de mancare ales.

Cum se poate comanda?

Pachetul il puteti lua direct in restaurantele noastre  Lunchbox din Iulius si Vivo, fie puteti plasa comanda prin intermediul platformelor de food delivery, precum Bolt, Tazz si Glovo.

Va invitam sa descoperiti meniul Family Box si sa va bucurati de o masa calitativa, fara stresul gatitului.


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro