Codul QR care dezvaluie valorile nutritionale ale comenzii tale

January 15, 2023

Inceputul de an a venit cu o idee noua pe care am implementat-o cu succes atat in restaurantele Lunchbox din Iulius si VIVO cat si in restaurantele Hugo City si Bulevard. Este vorba de un cod QR pe care sistemul nostru il genereaza automat pe bonul de la casa de marcat si care dezvaluie valorile nutritionale ale unei comenzi. In acest articol, vom explora cum am implementat aceasta caracteristica si beneficiile pe care le aduce clientilor nostri.

In ziua de astazi, este mai important ca niciodata sa fii informat cu privire la continutul nutritiv al meselor tale. Ca parte a angajamentului nostru de a oferi transparenta si de a permite clientilor nostri sa faca alegeri informate, suntem incatati sa va prezentam codul QR care se genereaza automat in functie de comanda si care dezvaluie informatiile nutritionale aferente cantitatilor de mancare alese. Puteti accesa acest cod cu ajutorul smartphone-ului sau a tabletei imediat ce se se emite bonul la casa de marcat. Asadar, fie ca doriti sa tineti evidenta caloriilor pe care le consumati, sa aflati macro-nutrientii sau pur si simplu doriti sa aflati lista de ingrendiente pe care o contine un anumit preparat, acum aveti posibilitatea aceasta intr-un mod atat de simplu. Datorita acestui cod QR ne propunem sa va furnizam toate detaliile de care aveti nevoie pentru a lua decizii alimentare mai sanatoase.

valori_nutritionale_lunchbox

Cum functioneaza?

  1. Alegeti preparatele pe care doriti sa le serviti, le achitati la casa de marcat si veti primi bonul fiscal care contine si acest cod QR
  2. Va asigurati ca sunteti conectat la internet si scanati codul cu ajutorul camerei de pe smartphone.
  3. Odata scanat, codul va duce pe o pagina unde puteti vedea meniul pe care tocmai l-ati achizitionat impreuna cu toate valorile nutritionale importante. Fiecare preparat include numarul de calorii, proteine, carbohidrati si grasimi dar se poate vedea si un sumar general al tuturor macronutrientilor pe care il contine comanda.

Ce beneficii sunt?

  1. Aflati in timp real informatiile nutritionale ale preparatelor
  2. Luati decizii informate despre ceea ce urmeaza sa mancati bazate pe aportul caloric sau cel al macronutrientilor pe care le cuprind preparatele marca Lunchbox

La Lunchbox, suntem dedicati imbunatatirii experientei culinare, in timp ce prioritizam sanatatea si bunastarea clientilor nostri. Asadar, va invitam sa savurati preparate gatite ca la mama acasa si sa profitati de accesul usor la informatile nutritionale pe care vi-l punem la dispozitie prin simpla scanare a codului QR.


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro