Ce mâncăm la Electric Castle?

July 12, 20160

Se apropie cel mai mare festival de muzică electronică din România. Pe lângă întrebările clasice de genul „unde stau”, sau ”cu ce mă îmbrac”, inevitabil apare și întrebarea „ce o să mănânc”. În patru zile de distracție ai nevoie de mâncare diversificată, așa că am pregătit un meniu complet, special creat pentru Electric Castle.

Pentru început, te așteptăm cu două tipuri de ciorbe tradiționale românești: ciorbă țărănească de văcuță iar, în caz că ești vegetarian, ciorbă țărănească de legume. Ca preparat de bază poți să alegi între: preparate din carne de porc, pui sau vită, cașcaval pane sau paste, toate însoțite de garnituri delicioase, potrivite specificului evenimentului. Nu am uitat nici de desert, de aceea te așteptăm cu prăjitură cu mere, ișler sau mălai.
burger

Pentru că participarea la un astfel de eveniment presupune multă muncă, suntem pregătiți cu un stand dotat cu tot ce este nevoie pentru ca mâncarea să fie la cele mai înalte standarde de igienă și protecție împotriva factorilor de mediu. Avem logistica necesară pentru a-ți asigura mâncare proaspătă și gustoasă indiferent de locație, eveniment sau vreme.

Electric Castle te așteaptă cu muzică bună și distracție, Lunchbox te așteaptă cu preparate delicioase. Vino și tu. Te așteptăm!


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro