We Believe In Magic

August 4, 2017

Am așteptat cu entuziasm cea dea treia ediție Untold. Acum, că a început, după prima zi de festival, împărtășim cu voi experiența magică de care avem parte.  Dacă nu ați fost încă la Untold, vă dezvăluim câteva secrete din această ediție.

Povestea magică continuă cu apariția dragonului, simbol protector al oamenilor și prieten cu magicianul, deja cunoscut din ediția anterioară. Totul este plin de magie, standurile participanților la festival sunt decorate și frumos integrate în povestea ”Untold”.

Misterul nu se oprește aici, deoarece, spre deosebire de anul trecut, standurile nu mai sunt semnalizate cu denumirea comerciantului. Astfel, în acest an, nu suntem  ”Lunchbox” ci  ”Schnitzel Factory” & ”Chicken Norris”.

 

untold

Dacă nu v-ați dat seama despre ce e vorba, vă putem spune că la standul ”Schnitzel Factory” vă așteptăm cu diferite tipuri de șnițele: de vită, porc, pui și cașcaval, iar la standul ”Chicken Norris” veți găsi preparate din pui, cum ar fi: ”Frigărui Teryiaki din piept de pui”, Pulpe de pui în bacon”, ”Pui marinat în usturoi” și alte preparate, pe care, vă invităm să le descoperiți singuri.

untold

Împreună scriem povești ”untold”. Vino alături de noi. Ne găsești până Duminică, 6 August pe Aleea Stadionului.

untold


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro