Squishy Wishy: jucăriile momentului acum la Lunchbox!

November 16, 2018

Super simpaticele şi distractivele jucării Squishy au aterizat la Lunchbox!

Gândită special pentru copii care iau masa la Lunchbox, noua campanie, Squishy Wishy, are la bază deviza ” Mâncare sănătoasă, bucurii pe măsură”. Copiii care iau masa la Lunchbox Vivo! şi la Lunchbox Iulius se pot bucura de preparate gustoase, apetisante şi sănătoase alături de o simpatică jucărie primită cadou, pe care cu siguranță vor dori să o aibă în coleția lor de jucărioare.

Squishy-urile sunt cele mai dorite jucării ale momentului, aşadar copiii sigur vor dori să aibă şi ei una. De aceea am pregătit pentru aceștia o  multitudine de variante din care ei să îşi aleagă şi de care să se bucure, dar și cu care să se distreze.

Peste 30 de modele diferite (animăluţe, norişori, steluţe etc.) îi aşteaptă pe aceștia începând cu luni, 19 noiembrie. Vino şi ia masa împreună cu copilul tău şi dă-i șansa să le colecţioneze pe toate! Distracția e garantată atât pentru copilul tău, cât și pentru tine, deoarece jucăriile Squishy sunt potrivite nu doar pentru cei mici, dar și pentru cei mari, întrucât și ei se pot bucura de acestea împreună cu copiii.

Te întrebi cum poți să intri în posesia unei jucărioare atunci câd vii să mănânci de la Lunchbox Vivo! sau Lunchbox Iulius? Nimic mai simplu!

Tot ce trebuie să faci e să cumperi în valoare de cel puţin 20 de lei şi primeşti un Squishy cadou. Așa că, după cum am menționat mai sus, de luni, 19 noiembrie 2018 te așteptăm în restaurantele noastre împreună cu copilul tău să alegeți Squishy-ul dorit. O colecție întreagă așteaptă să fie completată!

Îți dorim spor la distracție și voie bună alături de copilul tău împreună cu simpaticele jucării Squishy!

Pentru mai multe detalii despre această campanie, te rugăm să consulți regulamentul aici.

 


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro