Simpaticele radiere Funny Gummy sunt acum la Lunchbox!

September 5, 2019

Simpaticele radiere Funny Gummy ne-au invadat teritoriul, ne-au ocupat spațiul, dar, în același timp, ne-au cucerit și încântat. Dar, stați!…Am aflat că nu pe noi ne caută. Cum…? Dar pe cine…? Aha…Am aflat. Pe copiii care așteaptă nerăbdători și veseli ca un nou an școlar să înceapă. Și cum este nevoie de muuuuuuultă energie pentru un an școlar plin de realizări, îi așteptăm pe micii noștri prieteni la restaurantele noastre din Iulius Mall și VIVO! unde, alături de mâncare bună și sănătoasă, deserturi delicioase, copiii vor primi câte o veselă radieră.

Gândită special pentru copiii care iau masa la Lunchbox, noua campanie, Funny Gummy, are la bază deviza ” Mâncare sănătoasă, bucurii pe măsură”.

Peste 20 de modele diferite (animăluţe simpatice, înghețate speciale, skateboard-uri, floricele, fructe și legume, prăjiturele colorate, fețe zâmbitoare și multe altele) îi aşteaptă pe aceștia începând cu luni, 9 septembrie. Vino şi ia masa împreună cu copilul tău şi dă-i șansa să le colecţioneze pe toate! Distracția e garantată! Cumpără în valoare de cel puțin 20 de lei și primești pe loc o radieră.

 

Haideți să dăm startul unui nou an școlar cu voie bună și fără nici un fel de teamă! Vă așteptăm cu mic cu mare la Lunchbox!

Pentru mai multe detalii despre această campanie, te rugăm să consulți regulamentul aici.


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro