Ce mâncăm în Postul Paștelui? Produse de post de la Lunchbox

March 19, 2018

Paștele este o sărbătoare importantă pentru toți credincioșii, iar unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei sărbători este atât curățirea sufletească, cât și cea a trupului. Dacă pentru curățirea sufletească hrana este de altă natură, pentru cea a trupului, produsele de post ne vin în ajutorul realizării acestui scop.

De aceea, venim în ajutorul clienților noștri care sunt în căutarea produselor de post cu un meniu diversificat, care conține o multitudine de preparate delicioase, numai bune de savurat în perioada Postului Paștelui.

De exemplu, dacă sunteți fani ai produselor de post realizate din cartofi, în meniul Lunchbox puteți găsi salata orientală, cartofi copți cu rozmarin, cartofi țărănești sau cartofi wedges.

 

De asemenea, legumele gătite în mai multe moduri pot fi o sursă excelentă de produse de post de servit în postul Paștelui. Așadar, dacă ai de gând să servești legume, poți găsi în meniul nostru ciuperci coapte sau prăjite, unele dintre “vedetele” meniului nostru fiind ciupercile sote și cele pane de post.

De asemenea, o altă categorie de produse de post din care poți alege o reprezintă legumele sote, făcute la grill sau la cuptor.

Însă, diversitatea produselor noastre de post nu se termină aici! Mai poți servi, de asemenea, preparate de post precum ciorbe sau supe (ciorbă de fasole boabe, borș de pește, supă cremă de roșii cu busuioc, supă de conopidă etc.).

Iar dacă ești de părere că meniul nostru se termină aici în ceea ce privește produsele de Paște pe care le poți servi la Lunchbox, permite-ne să te surprindem în continuare, amintindu-ți de salatele din meniul nostru care și ele la rândul lor fac parte din plaja produselor de post pe care le poți servi în restaurantul nostru și anume: salată de varză albă, salată fresh de crudități, salata cu varză roșie și verdețuri sau salata colorată cu paste.

În cele din urmă, preferăm să închidem seria produselor de post ce pot fi servite în postul Paștelui cu “VIP”-urile meniului nostru și anume: lasagna vegetariană, sărmăluțele cu ciuperci, chifteluțele la cuptor cu năut.

Așa că, dacă ți-ai făcut probleme ca nu știi ce produse de post să servești cu prilejul postului Paștelui, asta poate fi acum o chestiune de domeniul trecutului, întrucât Lunchbox vine către clienții săi și nu numai cu un meniu diversificat, care să poată satisface cât mai multe gusturi și nevoi, cum este aceasta a produselor de post.

Te așteptăm în oricare dintre locațiile Lunchbox să deguști aceste produse de post și să te convingi de savoarea lor. Iar dacă nu ai chef să te deplasezi, nu uita că poți oricând să comanzi online, restaurantele Lunchbox fiind prezente pe platformele aplicațiilor FoodPanda și HipMenu.

Poftă bună!


Locații Lunchbox


Lunchbox Iulius
Luni-Duminică: 10.00 – 22.00
M:(+4) 0799-013984
iulius@lunchbox.ro

Lunchbox VIVO
Luni-Duminică 10.00-22.00
M: (+4) 0751-187.433
polus@lunchbox.ro